ОБЩЕСТВО

назад

"Русский Халк" для рекорда отбуксировал авто с девушками и разорвал 10 грелок

"Русский Халк" для рекорда отбуксировал авто с девушками и разорвал 10 грелок
Передовик у світі з буксирування важкої техніки та силових виступів Сергій Агаджанян, відомий як "Російський Халк", для нового рекорду відтягнув кабріолет з дівчатами одночасно, надувши до розриву 10 грілок.

Про це повідомив президент федерації силового екстріму Росії Василь Грищенко. "У цьому складному виступі були поєднані два складні елементи екстріму: силовий - буксирування транспорту і сценічний - руйнування предметів, у даному випадку грілок", - цитує його РІА Новости. "Російський Халк" зміг перетягнути автомобіль з людьми вагою понад 2 тонни на 152,1 метра за 3 хвилини 51 секунду, встановивши новий рекорд Росії. Його зафіксували в підмосковних Бронницях. "Російському Халку довелося протягнути машину на відстань не менше 100 метрів і одночасно надути до розриву не менше 5 грілок. І він це зробив", - зауважив співрозмовник видання. Раніше Агаджанян зміг виконати більше десяти показових виступів, розриваючи грілки і скручуючи голими руками по десять сковорідок поспіль. Цей виступ став найтривалішим за всю його історію. Новий національний рекорд у сценічному екстрімі був встановлений на виставці-форумі "Росія".

Предыдущая новость Следующая новость
вверх


Онлайн издание MOS.NEWS - актуальные новости Москвы. Здесь можно получить достоверную и объективную информацию о том, что ежедневно происходит в столице. Наш ресурс для тех, кому интересно все, что касается любимого города. Основной принцип ресурса – правдивое и оперативное освещение событий, соблюдение стандартов качественной журналистики и приоритет интересов москвичей. Наши читатели могут выразить свою точку зрения в комментариях к новостям, обсудить знаковые события в авторских колонках, спланировать отдых с афишей Москвы, принять участие в формировании новостного контента, наконец, узнавать новое и развиваться.

Наши партнёры

ГОРОДСКАЯ СЕТЬ ПОРТАЛОВ ГРУППЫ MOS.NEWS